neděle 6. října 2019

Perly Jižních Čech ... (pearls of South Bohemia)

Podzimní návštěvy Českého Krumlova se v naší rodině (jak si lze snadno ověřit i na tomto blogu) už jaksi staly tradicí. Tentokráte jsme ji ovšem spojili s návštěvou další perly Jižních Čech, zámku Hluboká a nebyli jsme na to sami. S přáteli ze  Slovenské Oravy tak pro nás získal vejletek zcela novou dimenzi a to že přálo (nejen k focení) i počasí, je vidět hnedle z první fotky. Povídání, focení, noční Krumlov, skvělá večeře v restauraci Laibon na břehu Vltavy s naprosto originální obsluhou a následně i půlnoční cesta domů. Co vám budu povídat, někdy se prostě ve všech směrech zadaří ...

 ... 

Přijměte tedy i Vy naše pozvání a přidejte se (alespoň tedy virtuálně) k Ajke, Maggii, Wilimu a mé maličkosti ... ;)









































...




6 komentářů:

  1. Mílo, zdravím. Moc krásné fotografie si pořídil. Věřím, že výlet byl nádherný, zvlášť když už není plná sezóna. Hezký nový týden Ti přeji.
    Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Jarko, Jj. je to tak, všechny tyhle krásy jsou znásobeny klidem mimo sezónu a je zvláštní, jak tolikràt už navštívená místa dokážou znovu a znovu překvapit. Měj i ty krásné podzimní dny, děkuju moc !

      Vymazat
  2. Mílo díky, krása !!! Konstatuji, že to je ta nejlepší kombinace - přátelé, krásné prostředí, báječné počasí !!! Pohodový týden přeji :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuju moc a přeju stejně tak vlídný tejden ! :))

    OdpovědětVymazat
  4. Hezké fotky! Nějak ty blogy upadají, ani já nemám na ten svůj nápady. Doufám, že svému blogu budeš "nakládat" aspoň ty. Hodně energie a nápadů do podzimních dní!!(sobecky - ať mám na co koukat a číst :)) )
    Blanka

    OdpovědětVymazat
  5. Díky moc Blanko, Jj. je to tak, fotek mám plno, ale na nějaký povídání chybí invence. Ale to nic, každej život má svý období a tak je to třeba brát. . Nicméně budu se snažit zase brzy cosi zplodit (čistě nesobecky ;) ať máš i ty na co koukat a co číst. Hezký podzimní dny !
    Míla
    P.S. To Corfu vám fakt závidím, byli jsme tam dvakrát a už napoprvý jsem si ten ostrov zamiloval. :))

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.