středa 29. května 2019

Zahradní slavnost ... (garden party)

Abych pravdu řekl, milovníky dobrého vína, grilovaných dobrot a tanečních kreací dnes nejspíš příliš nepotěším. Zato určitě potěším milovníky (spíše tedy milovnice) zahrádek a přírody vůbec. Přiznám se bez mučení, že zahrádce, tedy s výjimkou kochání se, mlsání ovoce a občasné práce na výstavbě plotů či zahradních přístřešků, příliš nedám. Možná je to mou vrozenou leností, ale mnohem pravděpodobněji to bude tou, v tomto směru bezesporu mnohem schopnější, půlkou našeho rodinného týmu. Co by jste taky čekali od tesaře, že (čest výjimkám). Jelikož se na zahrádce z výše uvedených důvodů příliš často nevyskytuji, je z pochopitelných důvodů i mé focení v tomto prostoru na bodu mrazu. Když se ale sejde vhodná nálada, volný čas a jarní pučení, nezbývá, než tu velkolepou foto-oslavu jara přece jen jednou za čas uspořádat.

A tak vítejte na mé první letošní, jarní 

GARDEN PARTY !






























...




4 komentáře:

  1. Díky moc Moni, pohodovej den ! nakoukl jsem k Tobě na blog a musím říct, že ten formát se mi moc líbí, jen kdyby si tam psala častějc :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle "garden party" teda je zcela podle mého gusta! Vlastně je to "nikdy nekončící příběh" :D
    Krásné nejen zahradní dny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Blanko, myslel jsem si to. Jaro se letos vyvedlo i přes tu občasnou vodu.Tak ať nám ta pohoda (nejen zahradní) vydrží !

      Vymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.